1/23/2014

PRINCIPALS USOS DEL TELÈFON

Fa uns anys el títol d'aquest post hauria semblat surrelista. "Usos del telèfon"? Doncs trucar no? Però actualment aquest títol té un sentit molt diferent, i és que amb l'arribada dels smartphones els telèfons han passat a servir per moltes altres coses.

 Ara amb un telèfon fem fotos, escoltem música, naveguem la web, mirem la previsio del temps, llegim el diari, fem un vídeo, el fem servir de GPS, mapa, llanterna, agenda, consola de jocs, etc i cada vegada serà més avitual fer-lo servir de targeta de crèdit.

 

Potser aviat hauríem de canviar-li el nom i dir-ne d'una altra manera d'aquesta navalla suïssa digital.

 A més a més, un estudi recent de Tuenti mostra que els joves fan servir el mòbil més per fer fotos, per enviar whatsapp, per conectar-se a les xarxes socials i per jugar, que per fer trucades.







Algunes altres conclusions de l'estudi de twenti és que la Seguretat i Privacitat preocupa a molta al joves, o això diuen, ja que alhora de la veritat caldria veure si prenen les mesures suficients. Que fan servir les xarxes socials i watsapp per lligar, que durant les vacances el fan servir més però pensen que l'hauríen de poder portar a classe i que saben molt millor què és 1GB que la mitjana de la població.

 http://corporate.tuenti.com/es/communication/download/98 http://corporate.tuenti.com/es/communication/download/99

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada